Ny salgssjef i Shortcut

Ina Maria Østensjø blir ny salgssjef i Shortcut.

Ina kommer fra Meltwater Group der hun var Managing Director for Meltwater Acquisition, et SaaS selskap med 900 ansatte globalt. Hun har omfattende erfaring med løsninger for nye medier og vil ha sterkt fokus å bistå kunder til å få optimal verdi av den mobile kanalen både mot kunder og for egne ansatte.

– Vi er veldig fornøyd med å få Ina med på laget. Hun har en verdifull erfaring og en sterk drive som vi er sikker på at våre kunder vil få nytte av i realisering av deres mobile initiativ, sier daglig leder Kjell J. isaksen.

– Jeg ser virkelig fram til å kunne utvikle kundeportoføljen i Shortcut. Jeg opplever at selskapet har en veldig sterk posisjon i markedet med en bred erfaring og sterke referanser både på iOS og Android plattformene, sier Ina Marie Østensjø.

På fritiden spiller Ina eliteserie i volleyball hos Oslo volley, et lag som ligger helt i teten på nordisk nivå.

Shortcut utvikler særdeles brukervennlige apper til alle mobile plattformer. Siden 2008 har vi laget apper i verdensklasse for flere av Norges største selskaper, deriblant Hafslund, Ruter, Securitas, MatPrat, Adecco, Helsebiblioteket, Posten, Statoil og Nordea.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com