HP Prime Graphing Calculator

HP lanserer en grafisk kalkulator med berøringskjerm – nye HP Prime Graphing Calculator.

HP lanserte nylig HP Prime Graphing Calculator, en innovativ grafisk kalkulator med fargedisplay og multi-touch LCD-skjerm, som vil tiltrekke seg både studenter, lærere og gadget-elskere .

Kalkulatoren ligger godt i hånden og med berøringsfunksjonen er det enkelt å gjøre utregninger. Kraften i berøring HP Prime er en av de første grafiske kalkulatorerene med berøringskjerm i farger.

Med HP Prime kan man snu, flytte og endre komplekse grafer og geometriske bilder bare ved å bruke fingeren.
HP Prime grafiske kalkulator gir tilgang til en rekke verktøy og applikasjoner som gir nye muligheter. Et av verktøyene i det integrerte verktøysettet er Advanced Graphing
app, som man kan bruke til å tegne nesten hva som helst relatert til likningssett ogulikheter.

Kalkulatoren inneholder også HP Solve, en tidsbesparende app som gjør det mulig å lagre likninger og løse ut variablene samt et innebygget Computer Algebra System (CAS) som kan aktiveres eller avaktiveres for hver app.

Med sin elegante design i børstet stål og berøringskjermen i farger er HP Prime et velkomment alternativ til de tradisjonelle kalkulatorene som finnes på markedet i dag.

Enkel å koble til

Det integrerte HP Prime Connectivity Kit sørger for at man kan koble den grafiske kalkulatoren til en PC via USB eller trådløst nett.

Dette gir muligheter til å skape,redigere og sende apper, program og informasjon fra PC til kalkulatoren. Den PCbaserte emulatoren ser til at alle oppdrag sluttføres gjennom å gjøre en eksakt kopi av

HP Primes funksjoner i en enkel Windows-basert design.

Pris og tilgjengelighet

HP Prime Graphing Calculator kommer til Norge i løpet av høsten.
Veiledende pris fra 1 362 kroner inkludert mva.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com