TEST: Blueparrot B250-XT

Etter en vellykket test av Blueparrot Xpressway 2 tester vi denne gangen storebror, Blueparrot B250-XT

Igjen har Blueparrot laget et headsett som er ment for den profesjonelle brukeren, men denne gangen med litt flere fasiliteter.

Lyden

Lyden fra dette headsettet er upåklagelig, både for lytter og samtalepartner. Det eliminerer så og si alt støy, og demper de høye lydene ned til ett minimumsnivå. Dette gjør at samtalen ikke blir forstyrret av bilstøy eller andre faktorer når man bruker dette headsettet. Og det er et av de beste headsettene vi har testet på markedet pr i dag, når det gjelder lyd.

Brukervennlighet

Dette headsettet er noe annerledes enn lillebror da det har en fastmontert bøyle og en pute som ligger behagelig på øret. Den påmonterte bøylen gjør at settet kan brukes på venstre eller høyre øre, alt etter preferansene man har. Og det sitter godt og behagelig på hodet og øret. Det har store og lett betjenlige knapper på siden som styrer aller funksjoner.

Headsettet har i tillegg lengre taletid en tidligere modeller, det er oppgitt en taletid på 20+ timer og det er mer enn nok å for å fylle to arbeidsdager mellom hver lading. Og for øvrig følger det med både lader for bil og nett.

Blueparrot har med dette headsettet også forbedret hvor langt unna telefonen du kan være for å opprettholde samtalekvaliteten, først etter 15m fra telefonen begynte lyden og få dårligere samtalekvalitet.

Konklusjon

Igjen vil nok noen reagere på størrelsen på headsettet, men det oppleves som lett og er behagelig på hodet. Og som skrevet tidligere er dette et sett beregnet på den profesjonelle brukeren som etter vår mening ikke vil bruke dette som et argument for å styre unna ett veldig godt headsett.

Den lange taletiden vil tiltale de som bruker headsett mye, og det vil være et veldig godt sett for alle som kjører mye, eller trenger dette i en travel hverdag på kontoret.

Prisen er i skrivende stund 1249,- som er vel verdt å betale for et godt profesjonelt bluetooth hodesett.
Terning_5_Mobizmag.no
Positivt 🙂

  • Veldig god lyd og støydemping
  • Lang levetid mellom hver lading
  • Lett betjenelige knapper

 

Negativt 🙁

  • Et stort headsett, men for de profesjonelle

Legg igjen en kommentar