Til Telenor for bedre dekning

AktiMed Nord-Trøndelag moderniserer kommunikasjonen og går fra NetCom til Telenor for å få bedre og mer stabil dekning i fylket.

Sammen med Telering-forhandleren Nortec rigges det også opp en løsning som betyr gratis telefoni fra Tyrkia til Norge.

– Hovedgrunnen til at vi oppgraderer er at mange av oss sliter med dårlig dekning. Det er krevende når vi er så mobile i vår virksomhet, og vi har i samråd med Nortec valgt å ta i bruk Telenor. Overgangen sikrer stabil dekning i hele vårt område. Samtidig tar vi i bruk en smartere sentralbordløsning som innebærer at alle i praksis kan betjene denne funksjonen om man er inne eller ute, sier daglig leder Rune Holmlimo i AktiMed Nord-Trøndelag. Selskapet har utbredt kursaktivitet i Tyrkia, og det nye systemet skal bidra til gratis telefon fra mellom landene.

– Ved å kople oss til det lokale internettet i Tyrkia oppnår vi gratis telefoni til Norge på vår egen plattform. Det innebærer enorme besparelser, sier han.

Telenor passer best

– Oppdraget innebærer at virksomheten tar i bruk innovative og fremtidsrettete løsninger knyttet til IT og Telekom som hittil har vært forbeholdt store bedrifter med egne IT-avdelinger, sier Frode A. Bye, Teknisk sjef i Nortec. Nortec er en del av Telering-kjeden og er rådgivere og leverandører av software og hardware, og bruker både NetCom og Telenor som samarbeidspartnere.

– Basert på mobilitet og tilgjengelighet, konkluderte vi med at Telenor passer best for AKtiMed Nord-Trøndelag. Den nye løsningen innebærer dessuten at ansatte, som før måtte delta i telefonmøter fra kontoret, nå kan delta på de samme møtene fra hvor som helst, forklarer Bye.

Office 365

Avtalen innebærer at Telenor skal levere Mobilt bedriftsnett, som er en fleksibel sentralbordløsning. I tillegg skal AktiMed Nord-Trøndelag ta i bruk Telenor Office 365, det nyeste og mest oppdaterte verktøyet på markedet som innbefatter Exchange epostløsning i skyen, Sharepoint og Lync video –og talekommunikasjon.

– Gjennom denne plattformen får medarbeiderne tilgang til kjente og kjære Office-verktøy fra hvor som helst med tilgang også fra mobiltelefon. Dette er bare første steg i en ny integrert verden mellom IT og telekommunikasjon, og det er utrolig inspirerende at en lokal bedrift tar dette i bruk, sier Bye.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com