Ny daglig leder i MottMotti

Internt bytte i digitalbyrået MottiMotti

I oktober 2012 ble Christoffer Bølum ansatt som strategisk rådgiver i det digitale kommunikasjonsbyrået MottiMotti (ref: pressemelding Mobizmag.no 05.12.2012). Etter at selskapet gjennomgikk en reposisjoneringsprosess ifjor, har det også foregått en vurdering av hvordan MottiMotti skal organiseres internt. Etter nesten et år i stillingen er det nå klart at Bølum tar over den daglige driften i selskapet, og Ørjan Bruland, nåværende daglig leder, vil gå over til en stilling som teknisk ansvarlig.

– Bølum innehar de riktige kvalifikasjonene for å lede byrået videre. Han er sentral i utviklingen av selskapets strategi, og med hans bakgrunn og hans nåværende posisjon i selskapet føler vi det er naturlig at han går inn i rollen som ny daglig leder, sier Bruland.

– Bruland selv går inn i en lederrolle for utvikleravdelingen. Dette vil gi oss mer oversikt og struktur på utviklingsarbeidet i prosjektene, og bidra til økt effektivisering av våre ressurser, sier Bølum. Dette er utrolig viktig, ettersom vi får inn flere og flere prosjekter innenfor web og mobilutvikling, og det er også her vi ønsker å opprettholde vår styrke, fortsetter han.

Bølum tar over som byråleder fra 1.oktober 2013

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com