TEST: Voyager Legend UC

Vi tester Plantronics Voyager Legend Uc, et lite eksklusivt headsett.

Plantronics byr denne gangen på et strålende lite headsett for bruk til telefonen og pc. Som gjør at både samtalen i bilen, og på skype til forretningspartneren blir en enkel sak.

Ved første øyekast etter å ha åpnet esken, kommer det til syne en mengde med ekstrautstyr. Selvfølgelig følger det med lader for bil og nett, men i tillegg følger det med en egen eske for oppbevaring og lading av headsettet. Som holder til to ladninger. Denne reiseboksen inneholder også magneter som gjør at du ikke mister ut headsettet eller blåtann dongelen ved åpning.

Det følger også med ett fjerde lade alternativ som gjør at du kan lade headsettet med usb kabel direkte i pc’n når du er på tur.

I esken fulgte det med 3 forskjellige øreplugger som gjorde det lett for oss og tilpasse den til vårt øre for optimalt bruk.

I bruk

Bøylen er laget av et mykt og bevegelig materiale som gjør at den sitter godt på øret, og den er lett å tilpasse for god komfort. Den er rask, og oppkobling enten til pc eller telefon fungerer sømløst. I tillegg liker vi at den har gode brytere for enkel bruk, med en tydelig av og på, og med volum på baksiden av øret.

Taletiden er oppgitt til å vare i 7 timer med en standby på 11 dg, og i tillegg vil reisekassen kunne lade opp enheten 2 ganger på det innebygde batteriet.

Lyden

Lyden oppfattes god både for mottaker og sender. Den fanger opp hva vi sier, og sluser ut en del støy fra omgivelsene. Og opplevelsen av Skype, Lync osv. bedres med bruk av et godt sett som dette.

Konklusjon

Alt i alt ett vellykket produkt fra Plantronics. Denne versjonen med UC  gjør at bruken utvides, og det følger med mye ekstrautstyr som varmer ett lite tekno hjerte.

Hvis du ikke har bruk for eller ønsker UC, dvs. bruk av settet til pc,  kan man gå for Voyager Legend til nesten halve prisen. Men som da byr på en del mindre utstyr, og utifra ekstrautstyret som følger med er den vel verdt de ekstra kronene.

Billigste nettpris pr i dag 1266,-
Terning_6_Mobizmag.no
Positivt 🙂

  • Ekstra godt utstyrt
  • God i bruk
  • God lyd

Negativt 🙁

  • Noe stiv pris i forhold til Voyager Legend

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com