TEST: HP USB3 harddisk fra PNY

PNY lager lagringsprodukter for HP og lanserte nylig P2100-serien som vi har fått på testbenken.

Dette er en ekstern harddisk med et solid skall av aluminium. Vår versjon er sølvfarget, men den finnes også i flere andre farger som for eksempel blå og rød.

Harddisken er en 2,5 tommer som har 1TB lagringskapasitet, 5400rpm hastighet og USB 3.0 støtte.

En harddisk er en harddisk så det er egentlig ikke så mye mer å si om den enn at den med USB 3.0 er så rask som en USB-harddisk blir, hvis din PC støtter USB 3.0.

Det er skuffende få bærbare PC’er som faktisk har USB 3.0, selv i dag, fem år etter at standarden ble introdusert. Dette er jo en typisk harddisk du ønsker å ha med i sekken siden den er liten, rask og robust. Har du en bærbar PC med liten lagringskapasitet og USB 3.0 er denne harddisken en kjærkommen følgesvenn, som for eksempel Microsoft Surface Pro som vi testet nylig.

Automatisk backup

Harddisken kommer med dedikert programvare for å ta sikkerhetskopier fra HP. Denne programvaren fungerer veldig enkelt, du trenger ikke installere noenting, bare starte opp en fil fra harddisken første gang du plugger den inn.

Derfra velger du hvilke mapper du ønsker å ta backup av. Som standard velger programvaren alle dine brukermapper. Deretter vil alltid programvaren ta automatisk backup av endringer hver gang du kobler harddisken til.

Konklusjon

Dette er en harddisk du ikke kan gå feil med. Den er så rask som en 2,5 tommers harddisk kan bli, den både ser lekker ut og er solid, samt at den har svært bra programvare for sikkerhetskopier fra HP inkludert på harddisken. Du finner den i norske nettbutikker fra fra kroner 825,- og oppover.

Du finner billigere harddisker, men ikke med samme gode sikkerhetskopi-programvare og solide matrialvalg.
Terning_6_Mobizmag.no
Positivt 🙂

  • Pent design
  • USB 3.0
  • Inkludert sikkerhetskopi-programvare

Negativt 🙁

  • Ingenting spesielt

3 kommentarer om “TEST: HP USB3 harddisk fra PNY

  1. Det står i artikkelen at den har 1GB lagringskapasitet. Dere mener vel 1TB?

  2. Takk Alexander, selvfølgelig er det 1TB det skal være. Artikkelen er nå rettet opp 🙂

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com