Innovasjonsguru til AppAcademy

James Haliburton, tidligere Innovasjonssjef i legendariske mobil UI selskapet The Astonishing Tribe (TAT) kommer til AppAcademy.

TAT ble i 2010 kjøpt opp av BlackBerry, etter at TAT sin UI software var blitt installert på over 500.000.000 enheter.

James er nå CEO av TOPP, et verdens-ledene selskap innen mobil teknologi og design, og bringer med seg erfaring fra noen av de største mobil produktene innen industrien. I sitt foredrag vil han utforske nye innovative fremtidsmuligheter med teknologi og design.

Samler Norges ledende apps byråer

I tillegg vil 5 av Norges ledene apps byråer, Shortcut, CuteHacks, Brewin Apps, Agens og Zebra Studios dele sine erfaringer og apps suksess historier. Vi vil også få presentert de ferskeste app oppstart prosjektene i Norge, som kommer rett ut fra helgens Startup Weekend i Oslo.

Velkommen til AppAcademy #7: Innovation, Design & Prototyping
Dato: 16.10
Tid: 1700-20.00 (program starts 17:30)
Sted: MESH (Tordenskioldsgate 3)

Se appacademy.no for mer informasjon.

Legg igjen en kommentar