Bygg reis deg tar i bruk egen messe app

Bygg Reis Deg

Fra den 16-20 Oktober er det klart for et av byggenæringens høydepunkter gjennom året.  Med over 470 utstillere hvor man finner 100 internasjonale foretak er dette et stort knutepunkt for norsk byggenæring. Med en verdiskapning på ca 200  millioner kroner er det viktig å benytte tiden godt med riktige samarbeidspartnere.

Messe appen

Shortcut har utviklet en app for messen som gjør det enkelt å adminstrere sin tid ved å plalegge hvilke aktører man ønsker å oppsøke samt minne deg på de ulike arrangementene som skjer i løpet av messen. Det som er unikt for Bygg Reis Deg, er det omfattende seminarprogrammet. Hele programmet finnes i appen og selve indrefileten er at appen viser hvor hvert enkelt seminar foregår på hallkartet.

Med et område på 16000 m2 fordelt og 50 000 besøkende skal appen fungere som en navigasjonsplattform og en kommunikasjons kanal. Du vil også kunne få påminnelser om de ulike konferansene og seminarene.

– Du kan enkelt søke deg frem til det du trenger, enten du er på jakt etter en enkelt utstillers stand eller en større produktgruppe. sier salgssjef Tone Bonnerud i Bygg Reis Deg

Last ned

iTunes App Store

Google Play

 

Legg igjen en kommentar