Varta gir deg mer strøm

Batteritid har lenge vært den største utfordringen med dagens smarttelefoner.

Hvor mange har ikke opplevd at deres smarttelefon går tom for strøm før du kommer deg hjem til en lader? Nå kaster også Varta seg på med tre forskjellige nødstrøm-produkter.

Mini Powerpack

Dette lille batteriet kommer i svart og hvitt, er av samme størrelse som en flash-stasjon og gir mobile enheter opptil 60minutter med strøm. I tillegg er den festet til en nøkkelring, noe som gjør at det er enkelt å ta den med seg, en LED viser når enheten er fullt ladet og klart til bruk igjen.

Mini Powerpack Black/White: kroner 119,-

Emergency Powerpack

Vartas Emergency Powerpack gir mer strøm. Disse små enhetene med Micro USB eller Apple 30-Pin adapter gir opptil to ekstra taletid. Den trådløse Emergency Powerpack får strømmen fra et utskiftbart VARTA CR 123 A litium batteri. Emergency Powerpack gir god effekt selv når det har ligget i hanskerommet en god stund.

Emergency Powerpack: kroner 79,-

Alkaliene Powerpack

Den alkaliske Powerpack er maratonløperen i det nye bærbare Powerpack sortimentet. Den gir over syv timer ekstra strøm. Den alkaliske Powerpacken lader ved hjelp av USB-kabelen som følger med, ladestatus vises via lysdioder.

Alkaline Powerpack: kroner 99,-

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com