Apple Shop-in-Shop hos Elkjøp

Tirsdag 22. oktober er det duket for verdenspremiere for Apples nye butikkonsept.

Apple ruller nå ut sitt nye såkalte Shop-in-Shop-konsept verden over. Og ingen andre butikker er tidligere ute enn Elkjøp Megastore på Lørenskog utenfor Oslo.

Her åpner dørene til det nye Apple-universet klokken 10.00 tirsdag 22. oktober.

Butikkonseptet kommer nå til ligne mer på Apples egne forretninger, som man blant annet finner på Fifth Avenue i New York og på Regent Street i London.

– Vi i Elkjøp er veldig stolte av å være de første i verden som får vise frem Apples nye butikkonsept, og dette er selvsagt utrolig artig for oss. Apples produkter er veldig populære hos våre kunder og ser man på nettbrett, der Ipad er bestselgeren, har salget eksplodert de siste årene. Vi ser nå frem til å vise våre kunder Apple-produkter på en ny og enda mer spennende måte, sier administrerende direktør i Elkjøp Norge, Andreas Niss.

Apples nye Shop-in-Shop kommer til å fremstå som enda mer åpen og lysere enn sin forgjenger, og man har blant annet viet Ipad og Apple TV mer plass enn tidligere.

Kundene skal nå i tillegg få langt større mulighet til å prøve ut de ulike produktene, for selv å kunne finne ut hvilke løsninger og muligheter Apple-universet har å by på.

– Jeg syns det er helt rått at vi får være så tidlig ute med dette og ble kjempekry da jeg fikk høre at vi er først i verden med det nye konseptet. Den nye Shop-in-Shop-løsningen kommer til å bli enda bedre for kundene våre, som nå får boltre seg i en ny, frisk og utvidet Apple-avdeling, sier varehussjef ved Elkjøps Megastore på Lørenskog, Kristian Pedersen.

Apple har i dag totalt 15 Shop-in-Shop hos Elkjøp-konsernet i Norge, deriblant verdens nordligste som ligger i Tromsø.

En kommentar om “Apple Shop-in-Shop hos Elkjøp

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com