Gulltasten og Appworks idag

Vi ses på onsdag til konferanse og fest!

Dagbladets Henning Feltstykket blir første foredragsholder ut på konferansen Gulltasten og AppWorks, onsdag 6. november. Innregistrering starter kl. 08.00 på Scandic Hotel.

Utover dagen får du se en rekke spennende foredragsholdere, fordelt på to sesjoner som du kan besøke fritt etter ønske. I AppWorks-seksjonen blir det først fokus på «wearable devices», så tjenestedesign og UX, videre til nye arbeidsmetoder og smart planlegging, brukertilpasning og investeringer og avslutningsvis erfaringer fra norske startups.

Rett etter konferansen avslutter vi med prisutdeling i tre app-kategorier, samt pils og pizza.

Gulltasten

På Gulltasten-seksjonen møter vi flere av de viktigste aktørene i den norske telekombransjen. Her blir det fokus på innovasjon, sikkerhet, nettbutikk vs. fysisk butikk, forhandlere, telestruktur og kundekontakt. Konferansen avsluttes med at toppsjefene møtes til paneldebatt.

Tradisjon tro blir det festmiddag, show og Gulltasten-prisutdeling på kvelden. Showet ledes av Henriette Steenstrup og Nilsi fra Senkveld.

Det er fortsatt mulig å kjøpe billett.

Legg igjen en kommentar