KAZAM lanserer sine første smarttelefoner

KAZAM, den nye mobiltelefonprodusenten, kunngjør i dag lanseringen av sju nye smarttelefoner i seriene KAZAM Trooper og KAZAM Thunder.

– Det er seks måneder siden vi etablerte KAZAM, og det er helt utrolig at vi allerede i dag kan lansere våre første telefoner. Vi er små og erfarne, noe som gjør at vi raskt kan tilpasse oss og reagere på endringer i behov i våre lokale markeder. Dette er bare starten for vår spennende merkevare, sier administrerende direktør i KAZAM Michael Coombes

KAZAM ble etablert tidligere i år, og ambisjonen er å utfordre gamle tenkemåter i bransjen. En rettenkende merkevare er ekstremt fokusert på kvalitet, relevant teknologi og brukervennlig prising. Men merkevareløftet er mer omfattende enn som så. Fra lanseringstidspunktet leveres alle KAZAM smarttelefoner med ett års full skjermutskiftingsgaranti. En sprukket skjerm er dermed ingen krise lenger. Videre leveres telefonene med KAZAM Rescue, en tjeneste der man kan gi KAZAMs supportteam tillatelse til å yte fjernhjelp, for eksempel for å løse eventuelle konfigurasjonsproblemer.

For KAZAM Trooper-serien er virkelig mindre mer: Denne serien er utviklet for å gi brukeren riktig mengde nyttig teknologi. KAZAM Thunder-serien gir derimot brukeren den aller beste av teknologisk ytelse og oppfyller de stadig høyere kravene som teknologifans stiller. Felles for alle smarttelefoner fra KAZAM er Dual SIM, uttakbart batteri og oppgraderbart minne.

– Vi er utrolig fornøyde over å kunne lansere våre nye KAZAM smarttelefoner i hele Norden i dag. KAZAM fokuserer på nytenkning i mobilbransjen, og vi har investert på områder som ofte ignoreres, for eksempel support. Thunder- og Trooper-seriene byr på kvalitetstelefoner som oppfyller alles behov, til snille priser, forteller Claus Pedersen, nordisk sjef i KAZAM.

Det vil komme landstilpassede kunngjøringer i takt med at mobilene blir tilgjengelige i butikkene.

Følg med på http://www.kazam.mobi for oppdatert informasjon.

 

Legg igjen en kommentar