Microsoft hjelper Right to Play

Microsoft og Right to Play har inngått ett nytt partnerskap i Øst-Afrika.

Samarbeidet, som ble lansert av Right to Plays grunnlegger og leder Johan Olav Koss i London, involverer både direkte støtte til Right to Plays prosjekter i Øst-Afrika og investering i organisasjonens teknologikapasitet og digitale ressurser.

Samarbeidet er en del av Microsofts YouthSpark-prosjekt, som er et treårig globalt initiativ for å skape utdanning, sysselsetting og entreprenørskap for 300 millioner unge.

Microsoft støtter Right To Plays Raising Her Voice-program, som jobber for å fremme likestilling og få unge jenter til å engasjere seg i sine lokalsamfunn. I tillegg vil Microsoft hjelpe til å modernisere organisasjonens informasjons- og kommunikasjonsteknologi, samt tilby IT-opplæring.

– Det er et fantastisk partnerskap, og dette er bare begynnelsen. Jeg tror kreativitet, innovasjon og samarbeid er kritiske elementer for å bygge effektive og virkningsfulle programmer som vil forandre verden. Vårt samarbeid med Microsoft YouthSpark dekker alle disse punktene, uttalte Koss.

Det økonomiske bidraget fra Microsoft har allerede hjulpet Right To Play å nå mer enn 77.000 barn i Etiopia, Uganda, Tanzania og Mosambik, og de håper å kunne hjelpe 110.000 unge innen 2015.

Bildet er fra lanseringen av Microsoft YouthSpark i Thailand.

Legg igjen en kommentar