Bedre mobilsikkerhet til LO

LO har inngått avtale med Telering Bedrift Imento som skal forsyne organisasjonen med nettbrett, mobiltelefoner og sikkerhet.

I første omgang omfatter avtalen rundt 250 medarbeidere i LO som inkluderer leveranse av 400 nettbrett og mobiltelefoner. I tillegg kommer sikkerhetsløsninger som skal integreres. Det skjer i samarbeid med Trigcom som er spesialisert på blant annet mobilsikkerhet.

– LO tar i bruk en prisvinnende løsning for kontroll og sikring av data på mobile enheter, forklarer Bjarne Iversen – Account Manager i Telering Bedrift Imento. Han sier videre at det har skjedd en markant endring i hvordan folk i dag arbeider på sammenlignet med bare noen år tilbake.

– Nettbrett og mobile terminaler er blitt de viktige verktøyene for mange medarbeidere i bedrifter. Mobilen brukes i dag til å forfatte, lagre og laste viktige dokumenter. Tiden da mobiltelefonen bare ble benyttet til ringing, tekstmeldinger og surfing er definitivt forbi. I dag er dette terminaler som krever akkurat den samme høye sikkerheten som den stasjonære PCén på arbeidsplassen, sier han. Avtalen omfatter medarbeidere ved hovedkontoret til LO i Oslo, samt i distriktene.

– Denne avtalen synliggjør LO som en moderne organisasjon som tar mobilsikkerhet på alvor. Det er fortsatt mange bedrifter og organisasjoner som ennå ikke har tilsvarende fokus på løsninger knyttet til sikkerhet, sier Iversen. Avtalen har en betydelig verdi, men kontrakten har ingen bindingstid.

– Vi må være i front hele tiden, både som rådgivere og leverandører. Vi satser utelukkende på varige relasjoner til våre kunder, avslutter Iversen.

Legg igjen en kommentar