Samsung Galaxy Team Norge

Samsung Electronics har slått seg sammen med fire av Norges medaljehåp i de olympiske og paralympiske leker i Sochi i 2014.

Publikum kan følge utøvernes oppkjøring til Sochi via sin smarttelefon eller annen tilkoblet enhet. Her deles inspirerende historier og innhold fra utøvernes trening og hverdag mens de gjør seg klare for olympiske lekene, slik at engasjementet til lekene bygges opp blant publikum. Innholdet er også designet for å hjelpe forbrukerne til å komme i bedre form.

Samsung Galaxy Team i Norge består av

Aksel Lund Svindal, alpinist
Bastian Juell, skicross
Hedda Berntsen, skicross
Marianne Vestbøstad Marthinsen, paralympier

OL er et av de aller viktigste sportsarrangementene for meg, og selvfølgelig er det gull som er viktigst. Jeg har brukt lang tid på å forberede meg til dette, og jeg gleder meg til at det norske publikum nå kan følge reisen frem til Sochi og se hva som kreves for å ta gull der. Jeg håper at jeg og resten av Samsung Galaxy Team kan være med på å inspirere nordmenn ved å vise innsatsen som ligger bak OL-deltagelsen, sier Aksel Lund Svindal.

Samsung Galaxy Team – App

Samsung Galaxy Team appen, som du med fordel kan bruke sammen med en Galaxy S4 Active, gjør det mulig for brukerne å trene og sammenligne sine resultater med utøverne i Samsung Galaxy Team. De som bruker appen kan blant annet teste sin styrke, utholdenhet, reaksjonstid og lungekapasitet, og sammenligne sine resultat med utøvernes og vennene sine, rett i appen.

Appen er gratis og finnes tilgjengelig for både Android og iOS. Du laster den ned fra Samsung Galaxy Teams nettside www.samsung.no/ol, Samsung Apps, Google Play eller App Store.

Samsung Galaxy Team – nettside

På nettsiden www.samsung.no/OL kan brukerne også ta del i utøvernes liv før, under og etter de olympiske og paralympiske lekene. På nettsiden kan brukerne følge Samsung Galaxy Team mot Sochi 2014, og får treningstips og annet spennende materiell som intervjuer, bilder og filmklipp. For skicrossutøvere er det for eksempel veldig viktig med mye styrke i overkroppen, og ved å gjøre øvelsene i appen og så følge utøvernes trening og forberedelser kan du få tips til hvordan du forbedrer din styrke ved hjelp av ryggens posisjon når du gjør armhevinger.

På siden finnes også intervjuer, videoer og annet eksklusivt materiell fra utøverne.

To av Norges mest kjente livsstilsbloggere følger også utøverne tett, og deler sine historier om dem til leserne. De to bloggerne er June Sundet og Marie Brudevold.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com