TEST: Jabra Speak 510

Høyttalertelefonen Jabra Speak 510 er oppfølgeren til Jabra Speak 410 og har fått bluetooth.

Jabra Speak 510 har altså Bluetooth og kan dermed brukes ikke bare til PC, men også til mobiltelefonen som en høyttalertelefon for både konferansesamtaler og musikk.

Jabra har også inkludert en liten bluetooth USB-adapter slik at du kan bruke den enten trådløst eller med USB-kabel med PC’en. Det kan sikkert være kjekt, men vi ser ikke helt det store behovet. Dessuten finnes det ingen holder eller feste til denne dongelen, slik at det er lett å rote den bort når du ikke bruker den.

Jabra Speak 510 er utviklet for brukere som daglig deltar i telefonkonferanser og som liker å ringe håndfritt og fungerer uten konfigurasjon med for eksempel Microsoft Lync og Skype.

Den lave vekten og det kompakte designet gjør den enkel å ta med på farten. Det følger med en god neoprene-veske å legge den i. Jabra Speak 510 har 15 timers batteritid. Lading skjer med USB-kabelen.

Konklusjon

Jabra Speak 510 er uten tvil den beste konferansehøytaleren vi har testet i år for mobiltelefon. Krystallklar lyd, god batteritid og UC støtte gjør Jabra Speak 510 til et sikkert kjøp. Dog er ikke lyden spesielt god for musikk, er musikk primærbruken, se heller på Jabra Solemate.

Speak 510 har en anbefalt utsalgspris på kr. 1000 eks. mva. og er i salg.
Terning_6_Mobizmag.no
Positivt 🙂

  • Meget god lyd i samtaler
  • UC støtte via bluetooth og USB
  • Svært portabel

Negativt 🙁

  • Ikke spesielt fyldig lyd ved musikk
  • Bluetooth-dongelen til PC kan rotes bort

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com