Favoritter på testbenken 2013

Iløpet av året 2013 har vi testet mye mobilt utstyr, her har vi samlet våre favoritter måned for måned.

I år har vi som vanlig skrevet mange tester av forskjellige produkter. Forskjellen fra tidligere år er at i år har vi testet mye ekstrautstyr.

Vi har valgt ut våre favorittprodukter fra hver måned i året. Dette er ikke nødvendigvis testvinnere, men produkter vi har satt ekstra stor pris på.

Januar

NokiaLumia820_FOTO_GauteHolmin_Mobizmag
Konklusjon
Lumia 820 er litt mindre enn sin storebror på alle områder, men det gjør også at det er en telefon som ligger svært godt i hånden. Takket være Nokia Kjør og Nokia Maps er dette kanskje den beste Windows Phone på markedet idag hvis du ikke vil ha et stort monster som Lumia 920. Dog er den litt dyr til å være en «billig modell».

Les hele testen.

Februar

One2Touch_hvit_FOTO_GauteHolmin
Konklusjon
Dette er det perfekte verktøy for den mobile businessbruker som vil notere raskt og enkelt i møter, på seminarer og lignende.

Les hele testen.

Mars

ZyXEL_LTE_ruter_Mobizmag
Konklusjon
Selve mobilruteren er endel større enn sine konkurrenter rent fysisk, men dette gjør den opp for ved å være mer avansert, gi raskere hastigheter og ha bedre batteritid. Ruteren koster fra 1500-2000 kroner, altså noe dyrere enn konkurrentene.

Les hele testen.

April

Avantree_FOTO_GauteHolmin
Konklusjon
For rundt femhundre kroner får du her en svært god bluetooth mottaker som du kan koble til alt av stereo eller lydutstyr. Vi har gjemt den bak vår stereobenk og da fungerer den fra hele stuen. Vi har faktisk ikke funnet noe negativt å si om denne dingsen.

Les hele testen.

Mai

Tecdesk
Konklusjon
Denne telefonen er ikke bare en erstatning for den tradisjonelle bordtelefonen, den er en evolusjon av bordtelefonen. Her er det bare å bestille seg ett tvilling SIM-kort og sette igang. Eneste vi har å trekke ned er at det er en litt gammel versjon av Android.

Les hele testen.

Juni

Huawei_MiFi_4G

Konklusjon
Huawei har her laget den mest solide og raskeste lommeruteren vi har testet. I tillegg har den en app for både iOS og Android, samt overlegent best batteritid blandt de vi har testet. Da må det bli full pott for Huawei, terningkast 6.

Les hele testen.

Juli

PinellGO_FOTO_GauteHolmin_Mobizmag

Konklusjon
Radioen kunne med fordel hatt Bluetooth støtte for trådløs lyd, men vi liker best ledning både for lydkvalitet og batteritid, så det var intet stort savn. For å få god nok DAB dekning må antennen være fullt slått ut, ellers har vi ingenting å utsette på denne herlige radioen.

Les hele testen.

August

Bose_AE2w

Konklusjon
For kroner 1990 får du bedre lyd hos andre merker, men med den meget praktiske bluetooth-løsningen mener vi du får et svært godt sett med hodetelefoner for pengene. Bose AE2w er svært lette hodetelefoner som sitter veldig godt på hodet.

Les hele testen.

September

Sony_Xperia_Z_Ultra

Konklusjon
Som en business-enhet er dette en fantastisk telefon. Endelig får Sony sine litt overfylte epost og kalender applikasjoner nok skjermplass til å boltre seg på. Telefonen lever litt i en limbo mellom å være nettbrett eller telefon, noe som får utslag i at noen apps viser seg i sin «nettbrett-drakt», andre i «telefon-drakt».

Les hele testen.

Oktober

32_sony_xperia_z1

Konklusjon
Kan vi virkelig kreve noe mer av en telefon? Dette er uten tvil en av de aller beste telefonene på markedet, og da kan vi ikke si oss noe annet enn fornøyd. Ja, også er den selvfølgelig vanntett.

Les hele testen.

November

Jabra_Soulmate

Konklusjon
Jabra Solemate er relativt dyr, den koster rundt 1200 kroner på nett. Hvis du ønsker å bruke den også som konferansetelefon så mener vi likevel at den er verdt pengene. Her får du en solid sak med gjennomført kvalitet.

Les hele testen.

Desember

Jabra_Speak

Konklusjon
Jabra Speak 510 er uten tvil den beste konferansehøytaleren vi har testet i år for mobiltelefon. Krystallklar lyd, god batteritid og UC støtte gjør Jabra Speak 510 til et sikkert kjøp.

Les hele testen.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com