TEST: Lenovo Yoga 8

Lenovo sitt minste Android-baserte nettbrett kalles for Yoga 8 og har en formfaktor helt utenom det vanlige, og vi liker det!

Vi skal ikke avsløre helt ennå hva vi totalt sett synes om nettbrettet fra Lenovo, men den uvanlige formfaktoren likte vi umiddelbart da vi plukket opp nettbrettet fra esken.

Lenovo har nemlig laget et veldig tynt nettbrett med en stor rund klump på den ene langsiden med innebygget kickstand (stativ). Dette gjør at når du holder i brettet føles det litt som å holde i ett ukeblad. Dette gjør nettbrettet veldig behagelig å bruke til å lese med når du sitter på toget for eksempel.

Det utslagbare stativet gjør også at nettbrettet fint kan stå på en bordkant så du kan se film, gjøre video-samtaler og lignende.

Spesifikasjoner

Selv om Lenovo har vært svært så innovative med designet til Yoga 2, så har de med ett 8 tommers Android-basert nettbrett kastet seg inn i ett glohett marked med mange konkurrenter å velge imellom.

Desverre faller de litt igjennom med en skjerm som kun er 720p, ikke 1080p som de fleste konkurrentene. Yoga 8 har også bare 1 gigabyte internminne mot 2 som ser ut til å ha blitt standarden, samt at den stiller med Android 4.2.2. Vi har spurt Lenovo om oppdateringer og fått ett litt ullent svar som tyder på at det ikke vil komme noen oppdateringer av Android versjonen på dette brettet.

Konklusjon

Lenovo Yoga 8 er et lekkert nettbrett med et innovativ og gjennomført design som skiller seg ut. Vi simpelt hen elsker å sitte og lese aviser, bøker og tegneserier med det. Det faller litt igjennom på spesifikasjoner og programvare.

Lenovo Yoga 8 koster i skrivende stund kroner 1990,-. Du får nettbrett med bedre spesifikasjoner til lavere pris, men ingen som ligger så godt i hånda.
Terning_4_Mobizmag.no

Positivt 🙂
– Solid byggkvalitet
– Innovativt design
– Behagelig å holde i

Negativt 🙁
– Svak skjerm
– Gammel Android versjon
– Litt høy pris

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com