Telenor ruller ut 77 ny butikker

Telekiosken er nå blitt Telenorbutikken

I dag 21.02.14 så ble den første av 77 nye Telenorbutikker åpnet i Oslo Sentrum, nærmere bestemt Oslo City. Og i tillegg åpner de 11 butikker til i Oslo og omegn denne uken.

Telenor tok over i fjor Telekiosken. De nye butikkene blir helrenovert og butikkpersonalet har deltatt på intensiv Telenoropplæring for å kunne tilby kunden den aller beste servicen.

– Når vi først lanserer en helt ny butikkjede så gjør vi det skikkelig. Mens de ansatte har vært på opplæring og trening på Telenors hovedkvarter på Fornebu, så har butikklokalene blitt bygd om. Når de butikkansatte kommer på jobb i dag så er det en helt annen butikkvirkelighet som vi tror både kunder og ansatte vil trives i, sier Eivind Larsen administrerende direktør i Telenorbutikken AS.

Telenors mål er at de som besøker Telenorbutikkene skal oppleve markedets beste service og kompetanse.

– Telenorbutikkene skal ha kunnskapsrike medarbeidere som kan svare på spørsmål og hjelpe kunden i gang, enten de skal ha en ny telefon eller nettbrett, eller ønsker en ny tjeneste. Hos oss kan kunden møte Telenor ansikt til ansikt og få god hjelp og veiledning, sier Larsen

Dataeksplosjon

Telenor dekningdirektør Bjørn Amundsen fortalte om nordmenns avanserte mobilvaner under åpningen.

– Utenfor Oslo City skal vi opp med to splitter nye 4G basestasjoner i vår , og vi bygger ut nå i rekordfart over hele landet. Vi står midt i et utrolig spennende teknologiskifte og at kunden har et sted å henvende se til , med så flinke folk som de hare her tror jeg vil gjøre kundeopplevelsen enda bedre, sier Amundsen.

Amundsen viser til den enorme dataveksten Telenor har sett i løpet av OL.

– Datatrafikken fra Sotsji OL ligger hele 340 prosent 0ver datatrafikken fra OL i Vancouver og salget av 4G telefoner gikk i taket i fjor med 640 000 nye 4G enheter i Telenors nett. Denne endringstakten krever både store investeringer i infrastruktur og god kundeservice. Det er vi kare til å gi, sier Amundsen.

Videre kunne Amundsen fortelle at Alta fikk sitt 4G nett opp i går, så også her skal det være mulig og surfe med beste  hastighet.

Klippet snoren

Bloggeren Linn Krogh Hansen bak bloggen linnsreise.no stilte i dag som ekspertpanel for Telenor, og fikk æren av å klippe snoren for åpningen av den første Telenorbutikken i Norge.

– For meg er det viktig å kunne stille de spørsmålene som man ikke kan stille på nett. Det er også fint å ha tryggheten i en kundekontakt som kan vise deg hvordan du skal bruke utstyret, eller rett og slett fortelle om hva som passer best til dine behov, sier Linn

Hun presiserer videre at når hun er ute å reiser er det viktig å ha kontroll på bruken, og her er Telenor flinke til å varsle og gi god oversikt over forbruk på f.eks roamingtjenester.

– Dette gjør både tilgjengelighet og oversikten mye lettere for meg som bruker, fortsetter Linn

 

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com