TEST: Lenovo Ideapad Yoga 2 Pro

Pc eller nettbrett, ja takk begge deler

Vi i redaksjonen fått tilgang til ett par spennende produkter fra Lenovo, denne gangen er det Ideapad Yoga 2 Pro som skal testes.

Rett ut av esken var dette en flott overraskelse da Lenovo hadde spandert på seg en sprek farge på pc’en som tiltrekker seg litt ekstra oppmerksomhet.

Det innovative med Yoga 2 er at den har muligheten til å vippe skjermen helt rundt, og da går den over i nettbrettmodus. Dette gjør i praksis at du har et 13,3″ nettbrett, og det fungerer veldig godt. Touchskjermen er rask og veldig god å se på med topp oppløsning og gode lysforhold.

I bruk var den rask på alle mulige måter, den skifter raskt mellom de forskjellige programmene, og vi opplevde ikke at den jobbet spesielt hardt med noen av oppgavene vi prøvde å fore den med.

Spesifikasjoner

Lenovo Yoga 2 er en nett liten sak på 1,39kg og med overbevisende specs kan man ikke annet enn å like denne ultrabooken.

Vår testversjon ble levert med en i7 prosessor, 8gb ram og 256 GB SSD. Og med skjermen på 13,3″ som har 3200×1800 pixler savner vi ingen ting på maskinvaren. Og skjermen ga oss et behagelig lys som fungerte godt sammen med Windows 8.1 med god skalering som gjorde at ingenting ble smått eller uskarpt.

Konklusjon

Lenovo’s hybrid er en vellykket konstruksjon, og det er med motvilje jeg må sende den i fra meg igjen.  Design og ytelse er noe som ble satt pris på, og det blir nok ikke lenge til undertegnede må ta turen til sin lokale elforhandler og se på en ultrabook.

Ideapad Yoga 2 pro koster pr i dag 11490,-  som vi mener er riktig pris for en pc / nettbrett i denne klassen. Det er selvsagt gode konkurrenter i denne prisklassen, men alikevel kan jeg varmt anbefale Lenovo Yoga 2 Pro.

 

Positivt 🙂

+ Skjermen

+ Pc og nettbrett i ettTerning_5_Mobizmag.no

 

 

Negativt 🙂

– Levetiden på batteriet

 

 

En kommentar om “TEST: Lenovo Ideapad Yoga 2 Pro

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com