Høydepunkter fra MWC 2014

Mobile World Congress er over for denne gang. Som vanlig har det blitt lansert mye nytt. Her er våre tre favoritter.

De store pressekonferansene med lanseringer av nye modeller skjer som regel de to første dagene av konferansen, og ofte faktisk søndagen før konferansen starter. I år har det kanskje vært litt skuffende med spennende nyheter, men vi har allikevel funnet tre dingser vi ser spesielt frem imot å stifte bekjentskap med.

Samsung Galaxy S5

Som forventet lanserte Samsung mandag morgen femte generasjons Galaxy S. Utseendemessig er det lite som har forandret seg utenom materialvalg på baksiden og ett gummideksel over USB-porten.

Fokuset for S5 er helse og trening. Galaxy S5 har nemlig blitt vanntett(IP67) og fått fingeravtrykkscanner og pulsmåler. Samsung lanserte også GearFit som er en ny smartklokke med fokus på trening. Forvent å se Galaxy S5 og GearFit bli solgt som en bundle fremover.

Sony Xperia Z2

Gjengen i Sony gjør mye spennende for tiden. De lanserte også en oppgradering av sin toppmodell. Xperia Z2 har fått større skjerm uten at telefonen har blitt noe større, den har faktisk blitt tynnere og lettere. Den er fortsatt mer vanntett(IP58) enn Samsung og kameraet har fått en oppgradering. Du kan nå filme i 4K oppløsning.

Som Samsung, så har Sony også ett fokus på helse, så du vil finne Xperia Z2 bundlet med Sony deres armbånd, Sony Core.

Huawei E5786

Den siste og minste favoritten vår er ikke en mobil, men en 4G lommeruter. Huawei har oppgradert sin toppmodell og tilbyr nå en sexy liten lommeruter med støtte for raskere LTE bånd (ikke at det hjelper oss i Norge foreløpig), bedre grensesnitt på skjerm og i app, og med ett betydelig kraftigere batteri.

Faktisk er batteriet så kraftig at Huawei har inkludert en USB-ut port slik at du kan lade opp mobilen eller nettbrettet ditt med lommeruteren. Praktisk!

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com