Gratis statistikk-verktøy

Har du noen gang savnet statistikk over mobil brukerattferd til en presentasjon eller artikkel? Her har du ett gratis verktøy fra Google.

Our Mobile Planet-undersøkelsen ble bestilt av Google og gjennomført av Ipsos MediaCT, i samarbeid med Mobile Marketing Association og Interactive Advertising Bureau.

Målet var å innhente informasjon om forbrukernes bruksgrad og bruk av smarttelefonenheter. Denne undersøkelsen gir omfattende innsikt i bruk av søk, video, sosiale medier og e-post samt forundersøkelser på mobil og kjøpshensikter. Målgruppen for undersøkelsen var private smarttelefonbrukere som benytter Internett på enhetene sine, i hvert av landene som var med i undersøkelsen.

På nettstedet OurMobilePlanet.com får du tilgang til hele datasettet fra denne undersøkelsen via et omfattende diagramverktøy, eller du kan laste ned de komplette datafilene for de ulike landene direkte.

Bedrifter kan bruke dataene på nettstedet til å forstå mobilbrukerne bedre, og for å ta godt funderte beslutninger om hvordan de kan bruke mobilen til å utvide bedriften sin raskere.

Du kan lage diagrammer basert på de dimensjoner og metriske verdier du ønsker, diagrammene kan du så laste ned som bildefiler eller kommasepartert fil du kan importere til Excel eller lignende.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com