Google Play musikk og film

I USA har Google-brukere hatt glede av musikk-streaming og filmleie i Google Play en god stund. Nå er det vår tur.

Play Musikk er tre musikktjenester i samme løsning:

  • En butikk der du kan kjøpe sanger og album.
  • Et digitalt skap i skyen der du kan laste opp og lagre 20.000 av dine egne sanger og strømme de på dine forskjellige enheter, uavhengig av hvor du er i verden.
  • All Access, en abonnementstjeneste som gir deg tilgang til 20 millioner sanger som du kan strømme så mye du orker, på tvers av alle enheter.

Med All Access får du reklamefrie interaktive radiostasjoner basert på favorittartister, album eller låter. Du får anbefalinger fra musikkjennere og basert på musikken du hører mest på, og du kan utforske nye utgivelser, eller sjekke ut anbefalinger fra venner.

Og hvis du ikke finner favorittalbumet ditt på Google Play Music kan du laste det opp til din egen skysamling og strømme det sammen med all den andre musikken i All Access-katalogen.

Du kan selvfølgelig gjøre spillelister, album og sanger offline, så du kan høre på musikk uten å være koblet til nett.

På datamaskinen din kjører Google Play i nettleseren din, på Android- eller iOS-enheten din laster du ned en app.

Som et introduksjonstilbud frem til 30. april kan du prøve All Access gratis i en måned, og deretter betale 79 kroner i måneden. Tjenesten vil koste 99 kroner for de som begynner å abonnere etter 30. april.

Altså samme kostnad som Spotify og WiMP tar idag. En kjapp titt på utvalget viste oss at vi savnet noen norske titler, men at utvalget ellers var veldig bra.

Kjøp og lei filmer

Med Google Play Movies kan du kjøpe og leie filmer lett fra nett. Movies er tilgjengelig på Android, Mac, PC og iOS. De aller fleste filmene er tilgjengelig i HD og Google hevder å ha ett godt utvalg. Filmleie koster fra 29 kroner og oppover.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com