REVO oppdaterer AxiS med X3

TT Micro lanserte nylig Revos nye radio, AXiS X3. Dette er en av de første DAB-radioene med Apple Lightning støtte.

AxiS har nå blitt oppdatert og forbedret med en 2014-modell i en matt metallisk design, med Apple Lightning dock for iPhone S/5S/5C og oppgradert Bluetooth lydkvalitet med CSR APTX ® streaming-teknologi.

AxiX X3 støtter et stort utvalg av digitale radiostandarder som DAB, DAB+, FM med RDS og internettradio, noe som gir tilgang på over 16 000 stasjoner fra hele verden. Samtidig støtter digitalradioen også trådløs streaming fra en hvilken som helst Bluetooth®-enhet eller nettverkstilkoblet PC eller Mac.

Med sin fargerike 3,5” berøringsskjerm kan man kjapt og enkelt navigere seg rundt i radioens mange funksjoner, inkludert støtte for neste generasjons DAB-slideshow . AxiS har et kompakt design, prisvinnende lydkvalitet, spesialdesignet høyttalerløsning og digital forsterker.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com