Kjedehuset vant Posten

Kjedehuset har vunnet en rammeavtale med Posten Norge. Den omfatter rådgivning og leveranser av mobiler, nettbrett og tilhørende utstyr til hele Posten-konsernet.

Rammeavtalen inkluderer også datterselskaper som Bring og omfatter totalt 20.000 ansatte. Den har en varighet på to år med tre ettårige forlengelsesopsjoner. All handel skal foregå via web og Kjedehuset har skreddersydd en web-basert innkjøpsportal. Operativ ansvarlig forhandler for avtalen er Nordialog Oslo, som også tidligere har hatt Posten på kundelisten. Intensjonen er at avtalen også kan bli utvidet til nordisk nivå.

– Det er veldig gledelig at Posten er tilbake og at Kjedehuset får enda en av landets største virksomheter på kundelisten. Det er også spennende at avtalen kan bli utvidet til nordisk nivå, sier André Løvestam, konsernsjef i Kjedehuset.

Ser mot Norden

I Norge har Kjedehuset en komplett verdikjede, fra distribusjon og netthandels- og logistikkløsninger til et landsdekkende forhandlernettverk og ettermarkedstjenester. Nå ser konsernet mot Norden.

– I Norge kan Kjedehuset betjene både små og store virksomheter fra a til å og vi har et solid utgangspunkt for ekspansjon i Norden. Vi har allerede etablert et serviceapparat i Sverige gjennom mCare, og ser nå på mulighetene for å styrke oss ytterligere, sier André Løvestam.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com