Interaktiv krimserie fra Nokia

Lite å gjøre i sommer? Microsoft Devices presenterer den nye krimserien Lumia Detective hvor de ønsker at du skal ta hovedrollen.

Publikum får hovedrollen i den nye sommerkrimmen Lumia Detective. Microsoft Devices har samarbeidet med den danske filmregissøren Charlotte Madsen og produsert tre korte krimserier i den nordiske noir-sjangeren, der publikum må bruke en smarttelefon funnet på åstedet for å finne gjerningsmannen og løse sakene. Når du har funnet ut hvem som begikk forbrytelsen på smarttelefonen låser du automatisk opp den siste delen av filmen som viser hvordan og hvorfor forbrytelsen ble begått.

− Det som er så spennende med Lumia Detective-serien er at du ikke bare ser en forbrytelse som finner sted. Du har hovedrollen, og må selv løse de tre krimgåtene ved å bruke smarttelefonen som ble funnet på åstedet, sier Niels Kjelstrup, produktsjef i Microsoft Devices Skandinavia.

Ble inspirert av Lumia 630

Den danske regissøren Charlotte Madsen har regissert og produsert alle tre krimgåtene for Microsoft Devices. Forbrytelsene forekommer i realistiske hverdagssituasjoner. Den røde tråden i filmene er at noen har noe på spill.

─ Den kreative utfordringen i kampanjen fanget oppmerksomheten min; utfordringen med å produsere tre kortfilmer som skulle fortelle en hel historie på mindre enn to minutter, inkludert motivasjonen for å begå en kriminell handling, sier filmregissør Charlotte Madsen.

Hun forteller at Lumia 630 var en stor inspirasjonskilde da hun skulle lage filmene.

─ Vi ble veldig inspirert av de stilige dekslene på Lumia 630, og du vil merke at fargene varierer i hver film. Den første filmen, «Gunwolf72 Killed You» har et grønt tema som understreker det vakre dekselet. Vi har også prøvd å illustrere hvordan du raskt og enkelt kan sveipe og zoome med smarttelefonen ved å bruke en spesiell filmteknikk med kameraet, sier Charlotte Madsen.

Den første filmen er ute nå

Lumia Detective-seriene kan sees på nettsiden www.lumiadetective.no. Den første filmen «GunWolf72 Killed You» er ute nå, mens de to andre slippes i løpet av sommeren. For å gjøre det enda mer spennende er du automatisk med i trekningen av en Xbox One og Lumia 630 når du registrerer deg for å løse første sak.

Vinnerne annonseres fortløpende i løpet av sommeren.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com