XenMobile støtter Windows Phone

Citrix XenMobile er en av de største og mest avanserte Enterprise Mobility Management løsningene. Nå støtter de også Windows Phone

Det siste året har man gått bort fra å snakke om Mobile Device Management (MDM) eller Mobile Application Management (MAM) og funnet fellesbegrepet Enterprise Mobility Management (EEM). Dette begrepet er nå også omfavnet av Gartner som benytter seg av det begrepet i sine magiske kvadranter.

Citrix XenMobile er en av de leverandørene som er høyest og lengst opp til høyre i Gartners nyeste magiske kvadrant når det kommer til Enterprise Mobility Management.

Den 30. juni slapp Citrix XenMobile 9.0. Den nye versjonen inneholder en god del nyheter, ikke minst med tanke på støtte for Windows Phone 8.1.

For første gang har XenMobile full støtte for Windows Phone sine muligheter til provisjonering, restriksjoner, automatisert konfigurering og ikke minst, sandkasser.

Hva er en sandkasse?

Når man putter en applikasjon i en sandkasse, så betyr det at applikasjonen lever i en lukket verden. Den er som regel kryptert og får kun kommunisere med andre applikasjoner i samme sandkasse.

XenMobile_MAM
På den måten kan man sikre bedriftens data på den mobile terminalen, og sikre at all trafikk som er bedriftsrelatert går via en sikret VPN linje mens alt annet brukeren gjør av private ting på mobiltelefonen gjøres utenom.

Ved lansering er det sandkasse-applikasjonene WorxMail, WorxWeb og ShareFile som er tilgjengelig for Windows Phone 8.x. For Android og iOS finner du i tillegg WorxNotes, WorxEdit og WorxDesktop.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com