Multimedia for Windows Phone

Ny til Windows Phone? Mange kjøper Windows Phone for første gang nå, og her er noen multimedia-apps vi tror du trenger.

Etter at Microsoft kjøpte Nokia har det kommet en rekke meget gode telefoner fra den kanten, med Windows Phone 8.1 oppgraderingen her så er dette en enda mer interessant plattform enn før for de som ønsker en optimal business-telefon eller ønsker å skille seg ut med ett annerledes operativsystem.

Flere og flere bruker mobiltelefonen til å fordøye musikk, film, serier og spill. Her er de appene vi anbefaler for litt underholdning.

NRK TV og NRK Super

Dette er to frittstående apper, men vi tar dem under ett. NRK TV gir deg muligheten til å se TV direkte, eller streame alt innholdet til NRK når du vil. NRK Super gir deg det samme tilbudet, men kun for barnekanalen, ypperlig å ha i «Barnehjørnet».

Netflix

Netflix er kongen av film- og serie-streaming. Vi tror ikke du trenger noe videre innføring.

Deezer for musikk

Det finnes mange alternativer etterhvert for musikk-streaming. WiMP er desverre ekstremt ustabilt på Windows Phone og bør styres unna. Spotify fungerer bra, men ligger et generasjon bak sine iOS og Android søstre.

Vi har den siste tiden lagt vår elsk til streaming-tjenesten Deezer. Den har i praksis omtrent det samme utvalget av artister og musikk som Spotify, og Windows Phone appen både ser lekker ut og fungerer som den skal.

Adobe Photoshop Express

Det finnes mange gode bilderedigeringsapper for Windows Phone. Vi liker best Adobe sin. Den er gratis, men enkelte av filterene og funksjonene koster noen få kroner.

Amazon Kindle

Kindle finnes selvfølgelig også til Windows Phone, og så lenge du ikke har noe imot å lese på engelsk er dette den klart beste løsningen for eBøker. Har du en Nokia Lumia 1320 eller 1520, er seks tommer en tilnærmet perfekt skjermstørrelse for å lese bøker mens du er på farten.

Halo: Spartans Assault

Det finnes mange spill til Windows Phone, når vi skal anbefale kun ett spill vil vi anbefale ett spill som du kun finner til Windows Phone. Dette spillet er noe av det mest spillbare vi har funnet av FPS spill for mobiltelefon, uavhengig av plattform. Det koster noen kroner, men her er det bare å kjøre på!

En kommentar om “Multimedia for Windows Phone

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com