TEST: Supra Nitro ørepropper

Den lille svenske ørepropp-produsenten Supra kan noe ingen andre ørepropper på markedet kan. Vi har testet dem.

Ved første øyekast er det ikke noe spesielt ved Supra Nitro. Det er såkalte in-ear ørepropper i svart eller hvit med flate, krøllfrie kabler.

Materialvalget oser kvalitet. Det er brukt aluminium i både propper og knapper på fjernkontrollen. Kablene er forsterket med Kevlar for å tåle røff bruk.

I esken følger det med et litt stort etui og fire forskjellige silikonputer. Noe man ellers stort sett bare ser på dyrere telefoner, er at Supra Nitro også inkluderer ett stykk skumputer, så de aller fleste burde her finne puter som passer til sine ører.

Supra Nitro har ett kraftfullt lydbilde med imponerende dyp bassgjengivelse. med en frekvensrespons 16-20000 Hz. og en imponerende Impedans på kun 16 Ohm får du her svært mye lyd til under tusenlappen.

Fjernkontroll for alle mobiler

Det smarteste med disse proppene er fjernkontrollen på ledningen. Denne har nemlig en lite bryter på baksiden. Sett den på «1» og fjernkontrollen fungerer til Android og Windows Phone telefoner. Vri den over til «2» og fjernkontrollen fungerer til iOS. Dette har vi ikke sett fra noen andre produsenter.

Konklusjon

Vi liker nye skandinaviske produsenter når de produserer kvalitetsvarer, og det gjør Supra. Få ting er vel mer irriterende for en mobilentusiast enn å kjøpe dyre hodetelefoner der fjernkontrollen ikke virker til annet enn iPhone. Det har Supra gjort noe med, samtidig har de et enkelt, røft og stilrent design kombinert med god lyd til god pris. Du finner Supra Nitro i prisområdet 900-1000 kroner.
Terning_6_Mobizmag.no

Positivt 🙂

  • Fjernkontroll for alle plattformer
  • God lyd og bassgjengivelse
  • Solid materialvalg

Negativt 🙁

  • Etuiet er unødig stort

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com