Nå kan du surfe på T-banen

Det er ikke bare Telenor som jobber med å Oslo europas mest moderne mobilnett på T-banen, NetCom bidrar også med utbygningen.

Nå utvides mobildekningen i T-banetunnelene i Oslo. Fra og med i dag kan 180.000 daglig reisende surfe med superhastighet i flere av T-banetunnelene.

– NetCom sørget for at Oslo, som første by i verden, fikk 4G allerede i 2009, og dette er et nytt skritt på veien mot full 3G- og 4G-dekning også i T-banens tunneler. Der andre verdensbyer ikke en gang har taledekning i T-banenettet, kan folk i Oslo surfe med hastigheter i tunnelene som er langt raskere enn hva de fleste har hjemme, sier Tommy Johansen, dekningssjef i NetCom.

Ett spleiselag

Utbyggingen er et spleiselag mellom NetCom, Tele2 og Telenor. I januar fikk 70.000 daglig reisende med Grorudbanen 4G-dekning i tunellene fra Risløkka til Vestli. Nå er også traseene Storo-Nydalen-Ullevål, Majorstuen-Jernbanetorget og Ellingsrudåsen-Tveita, i tillegg til Volvat-tunnelen, utstyrt med høyhastighets mobilnett. Utbyggingen fortsetter slik at de reisende skal kunne surfe superraskt i alle Oslos T-banetunneler i løpet av 2015.

Vi i redaksjonen har desverre ikke fått glede av dette ennå da strekningen Mortensrud-Storo ennå ikke er bygget ut, men det er ett lys i tunnelen. Ifølge Bernt Reitan Jenssen, administrerende direktør i Ruter, så skal nemlig hele T-banenettet være dekket fra nyttår.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com