Ny sjef SAP analyse Norden

Magnus Khysing er ny sjef for forretningsanalyse og business intelligence i SAP i Norden og Baltikum

Khysing startet i SAP 1. august, og har nå nordisk ansvar for salg av it-verktøy for forretningsanalyse, inkludert prediktiv analyse. Han kommer fra stillingen som sverigesjef i SAS Institute. Khysing er en del av SAPs nordiske ledergruppe, og rapporterer til nordensjef Jan Thorell.

Magnus Khysing har lang erfaring innen salg og ledelse knyttet til analyse og business intelligence. Hans bransjekunnskap innen bank, forsikring, telekom og offentlig sektor kommer til nytte i SAPs strategiske satsning på disse områdene.

– Analyser er den moderne virksomhets viktigste konkurransefortrinn. Forretningsanalyse bør brukes av alle, og SAPs satsning på å bygge forståelige og raske analyseverktøy gjør at de er fremst i markedet, sier Khysing.

I tillegg til mange års fartstid i SAS Institute har Khysing også erfaring fra blant andre Cisco og Siemens. Han er sivilingeniør fra Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) og er økonomiutdannet ved Handelshögskolan i Stockholm.

Legg igjen en kommentar