Printere med NFC støtte

Samsung lanserer ny fargelaser- og multifunksjonsskriver for små- og mellomstore bedrifter.

Med Samsungs nye A4-skrivere kan man nå skrive ut dokumenter direkte fra smarttelefon eller tablet. De nye skriverne støtter NFC slik at du, med en smarttelefon eller tablet med NFC-støtte kan opprette trådløs kontakt mellom din mobile enhet og skriveren.

Både multifunksjonsskriveren 2670 og fargelaserskriveren 2620 er tilpasset små- og mellomstore bedrifter. Skriverne gir rene utskrifter med høy fargekvalitet, og skriver ut 26 utskrifter i sorthvitt per minutt. Dette gjelder også når du skriver ut direkte fra en mobil enhet. Ved å bruke Samsungs åpne plattform XOA-Web er det også mulig å tilpasse og skreddersy sin egen løsning med software fra andre utviklere. Begge skriverne kommer med touchskjerm på 4,3 tommer, og med Samsung Easy Eco Driver reduseres den totale energibruken.

De nye skriverne C2670 og C2620 er tilgjengelige i september, og veiledende utsalgspris er 8 000 kroner for C2670 og 3 700 kroner for C2620.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com