TEST: Pinell Go+ reiseradio

Den norske radioprodusenten Pinell har oppgradert sin kritikerroste reiseradio, kalt Go. Vi tester Pinell Go+.

Utseendemessig er det ikke store forskjellene fra originalen, grillen og volumknappen har endret farge fra grå til koksgrå. Når du bruker volumknappen så vil du også føle en kvalitetsøkning.

Det er kanskje like greit at de ikke har endret noe mer på designet da de nylig vant Red Dot Design Award. Det er en av verdens mest anerkjente produktkonkurranser, og en ekspertjury har vurdert 4815 bidrag fra 53 land.

De store forskjellene ligger altså ikke i designet, men i funksjonalitet og lydkvalitet.

Nå også med bluetooth

Vårt eneste ankepunkt da vi testet originalen var at det kunne vært kjekt med bluetooth tilkobling for mobiltelefon, ikke bare via kabel. Dette har Pinell tatt på alvor og implementert en veldig brukervennlig bluetooth-modul, men ikke bare har de det; De har også slengt på Apt-X så du skal være sikret best mulig lydkvalitet fra mobiltelefonen.

Når vi først er inne på lyden, vi stilte Pinell Go+ opp sammen med den gamle Pinell Go modellen og stilte dem inn på samme radio-kanal. Lydnivået og ikke minst kvaliteten har blitt enormt bedre siden sist, få om noen klarer å konkurrere med Pinell på denne typen reiseradio.

Ny funksjonalitet

Det er ikke bare bluetooth og lydkvalitet som har blitt forbedret, Pinell har også lagt inn mer funksjonalitet i radioen. Nå fungerer den også som vekkerklokke/klokkeradio, og du kan bruke den til innsovning.

Radioen søker som vanlig opp alle Dab+ og FM radiokanaler og lagrer dem, men nå kan du i tillegg lagre enkelte som «favoritter» og dermed komme enklere til dem.

Konklusjon

Siden Pinell har rettet opp i det eneste vi hadde å utsette på forgjengeren, så har vi ingenting å utsette på Go+. Dette er rett og slett det beste kjøpet du kan gjøre hvis du er ute etter en reiseradio med Dab+ og mulighet til å spille av fra mobiltelefonen, men det koster også litt. Veiledende pris er kroner 1990,-.

Terning_6_Mobizmag.no

Positivt 🙂

  • Enorm batteritid
  • Bluetooth med Apt-X
  • Meget god lyd

Negativt 🙁

  • Kanskje litt stiv pris for noen

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com