Shortcut utvikler Mobilbank bedrift for Nordea

I sommer ble den nye Mobilbanken for bedriftskunder i Nordea lansert

Allerede har mange kunder tatt denne i bruk. Enkel tilgang til både saldo, transaksjoner og betaling gjør dette til et godt hjelpemiddel for travle bedriftsledere. Løsningen benytter seg av BankID på mobil. Shortcut har vært ansvarlig for design og utvikling av appen for iOS og Android

1,6 millioner nordmenn bruker mobilbank

45 prosent av oss har lastet ned en mobilbankapp, og 39 prosent sier de er aktive mobilbankbrukere. Dette viser Dagligbankundersøkelsen 2014, som TNS Gallup har gjennomført for Finans Norge. Nesten 20 prosent av de over 66 år svarer at de bruker mobilbank, og andelen er nær 60 prosent i aldersgruppen 33 til 40 år. Det er altså ikke kun de yngste som tar i bruk ny bankteknologi først og undersøkelsen viser at det er en jevn spredning aldersmessig. Tall fra årets Finansbarometer, en annen undersøkelse fra TNS Gallup, viser at 44 prosent av kundene sier at mobilbank har gjort det lettere å være bankkunde.

Funksjonalitet spesielt tilpasset SMB-bedrifter

Mobilbank Bedrift er utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger og evaluering av hva som er viktigst for travle bedriftsledere, og da spesielt ledere i SMB-bedrifter.

Mobilbank Bedrift gir god oversikt over bedriftens konti, og har man tilgang til flere bedrifter, vil alle disse være tilgjengelig. For alle konti får man tilgang til følgende enkle tjenester:

• Saldo og kontooversikt

• Kontoregulering

• Betaling innland samt ettergodkjenning av betalinger

• Forfallsregister

• Transaksjonshistorikk

I tillegg vil man ha tilgang til valutakurser, valutakalkulator, markedsnyheter (fra Nordea Markets) og muligheten til å ringe/sende e-post direkte til Kundeservice Bedrift.

For å logge inn benyttes BankID på mobil.

Mobilbank Bedrift er utviklet av Shortcut og NETS i tett samarbeid med Nordea.

– Det har vært veldig spennende å være med i utarbeidelse av denne løsningen. Den har en brukergruppe som har store krav til brukervennlighet og sikkerhet, som er svært viktige områder for oss, sier daglig leder i Shortcut, Kjell J. Isaksen.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com