Autra AS og Dahltek AS slår seg sammen

Tektrakom AS blir landets største hodesettdistributør

Sammenslåingen innebærer at produkt- og kompetansetilbudet blir vesentlig styrket. Hodesett, hovedsakelig gjennom varemerkene Jabra og Plantronics, blir hovedvaregruppen. I tillegg skal Tektrakom levere komplementerende produkter til ulike kommunikasjonsløsninger, eksempelvis innen Unified Communications.

– Vi samler ressursene for å kunne være til enda bedre nytte for stadig flere forhandlere og sluttkunder. Slik blir vi også mer effektive på et bredere felt innen markedsbearbeiding og rådgiving til markedet, sier Terje Henriksen, daglig leder i Tektrakom AS.

Begge selskapene har hatt sterkt fokus på service og support, og dette er en strategi som vil videreføres i det fusjonerte selskapet.

Sammenslåingen skjer fra 1. november 2014.

Kontaktpersoner:

Styreformann Mark Hulsbergen, Dahltek AS, telefon 23 17 37 82

Daglig leder Terje Henriksen, Autra AS, telefon 901 83 817

 

Legg igjen en kommentar