TEST: Bose Quietcomfort 25

Vi har fått inn den nyeste oppdateringen av Bose sin mest populære modell med den legendariske støykanselleringen.

– Vi har forbedret omtrent hvert eneste aspekt – bedre støyreduksjon, levende lyd, oppsiktsvekkende ny profil og stil og forbedrede øreklokker som kan legges sammen og bli mindre enn noensinne. Vi ville ikke byttet ut QC15-hodetelefonene med mindre vi kunne erstatte dem med noe nytt og bedre. QC 25 oppfyller begge kravene, sier Sean Garrett, viseadministrerende direktør i Bose Noise Reduction Technology Group.

Nå har vi desverre ikke hatt QC15 modellen tilgjengelig for direkte sammenligning under testperioden, men vi har hatt AKG K495 NC som referanse. Dette er støykansellerende hodetelefoner i samme prisklasse.

Hodetelefonene sitter meget godt på hodet og over ørene, til å være hodetelefoner som er ment å ta med ut av stua er Bose i en egen klasse akkurat her. Du kan sitte med disse på hodet i timesvis uten å bli sliten.

Aktiv støykansellering

Desverre opplever ikke undertegnede det samme lydmessig. Støykanselleringen til Bose er intet annet enn imponerende, det er det ingen tvil om. I testperioden har hodetelefonene blitt brukt i daglig pendling med tog og T-bane, og så og si all støy blir borte. Du blir sittende helt i din egen verden.

Noen få mennesker opplever å få hodepine og kvalme av aktiv støykansellering. Undertegnede er en av disse… Mer enn 15-20 minutters lytting blir rett og slett ubehagelig.

Fordelen med den oppdaterte modellen er at nå kan du også høre på musikk uten å slå på støykanselleringen. Ulempen er at lyden blir en god del «tammere» og hodetelefonene er så og si fri for passiv støykansellering.

Konklusjon

For rundt 2500 kroner får du her markedsledende støykansellering og ekstremt behagelige hodetelefoner. Lydmessig finner du betydelig bedre lydkvalitet hos konkurrentene til lavere pris, for eksempel AKG K495 NC, men da med merkbart dårligere støykansellering og passform.

Mens QC15 kun kom i svart/sølv får du nå QC25 i flere fargealternativer. Vi finner de hvit/brune svært tiltrekkende.

Terning_5_Mobizmag.no

Positivt 🙂

  • Enestående støykansellering
  • Den typiske «Boselyden» er ikke så farget som tidligere
  • Komforten er veldig bra

Negativt 🙁

  • Slipper inn mye støy når støykansellering er av
  • Den hvite modellen blir fort møkkete på hodebøylen
  • Volumknappene fungerer kun på iOS

2 kommentarer om “TEST: Bose Quietcomfort 25

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com