TEST: PNY Wireless Media Reader

Trådløs kortleser som lar deg overføre bilder fra minnepenn  eller minnekort til mobil og nettbrett

Pny er ett firma som stadig kommer med gode innovative løsninger, denne gangen er det en liten nett sak som lar deg overføre bilder, film og musikk trådløst til din mobil eller nettbrett.

Wireless Media Reader

Så hva gjør en Wireless Media Reader, jo den kan overføre dine bilder trådløst til mobil eller nettbrett for å ta backup eller rett og slett for å dele med venner og familie. Den er en fin reisekamerat når du ikke har muligheten til å ta med deg pc på tur og minnekortet til kameraet er fullt.

I bruk

Oppsettet var veldig greit, den brukes som en trådløs enhet og sender ut den informasjonen du forer den med trådløst til alle enheter som kobler seg på. Men for å bruke denne må du laste ned en app fra appstore eller play.

Appen kan med enkelhet lastes ned på IOS eller Android, denne fungerer godt og er lett å forstå. Du kobler deg til kortleseren med wifi og får da tilgang til minnekortet eller usb pinnen som du har satt i  den. Her får du full oversikt over mapper og kan se bilder, spille av film eller musikk etter ønske. Bildene lastes opp med god hastighet og musikken strømmer sømløst. Når det gjelder film vil det fungere godt med alle formater, men med flere brukere som vil se film samtidig vil den ha problemer med å overføre, og kan skape litt buffer tid i avspillingen.

Den største fordelen her er at fem brukere kan dele innholdet samtidig, klart dette vil påvirke batteritiden men har du en strøm i nærheten er ikke dette et problem.

Enheten kan også brukes som nødlader for din mobil, med et et batteri på 2000mAh vil være nok til en lading en iphone eller android telefon, dette gjøres gjennom usb porten.

Konklusjon

Alt i alt en praktisk liten sak som lar deg ta backup av bilder, musikk og film. Den fungerer også som en musikk server for mobilen eller film for nettbrettet når lagringskapasiteten der er liten. Her begrenses du kun av det minnekortet eller usb pinnen du setter i den.

Terning_4_Mobizmag.no

Positivt 🙂

  • fungerer godt for overføring av bilder fra kamera til mobil / nettbrett
  • fin reisekamerat for å ta backup av bilder
  • kan brukes som nødbatteri                                                                                    

 

Negativt 🙁

  •  fungerer ikke så godt når flere ønsker å se film samtidig
  • litt lang ladetid

 

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com