TEST: PNY PowerPack DCM2200

Nødladere til mobiltelefon ligger snart i alles sekker. Denne byr på litt nytenkning, med Micro-USB port kobler du nødladeren rett i mobiltelefonen, uten ledning.

Denne laderen fra PNY plugger du rett inn i ladeporten til din mobiltelefon, uten noen ledning imellom. Du får 2200mAh kapasitet, noe som burde kunne lade opp de aller fleste mobiltelefoner en gang.

Når nødladeren er tom så er det en Micro-USB port i siden, så du kan lade den opp igjen med hvilken som helst Micro-USB lader.

Vi har testet laderen med Nokia og Huawei telefoner og den fungerte akkurat som beskrevet. Det er egentlig ikke så mye mer å skrive om en nødlader…

Konklusjon

Laderen har kun Micro-USB som grensesnitt, så Apple-brukere må se etter andre alternativer. Har du en mobiltelefon der ladeporten ikke er plassert midt under eller oppå telefonen, kan laderen være litt upraktisk.

Nødladeren fra PNY er innovativ i at du ikke trenger ledning, samt at den er kraftig nok til å lade opp de fleste mobiltelefoner minst en gang. Laderen passer best til de mobiltelefoner som har Micro-USB porten midt på undersiden av telefonen. Til rundt kroner 200 får du her en veldig kjekk nødlader.
Terning_6_Mobizmag.no

Positivt 🙂

  • Ingen ledning
  • Lamper som viser status

Negativt 🙁

  • Støtter ikke iPhone/iPad

En kommentar om “TEST: PNY PowerPack DCM2200

  1. Seriøs, trekke for at den ikke støtter iPhone/iPad?

    Det er vel Apple som har besluttet å bruke proprietær løsning…

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com