TEST: Bose SoundTrue in ear

Soundtrue in ear er av de nyeste øretelefonene fra høyttalerprodusenten Bose

Bose utvikler stadig sine øretelefoner for å maksimere lydopplevelsen og komforten for brukeren. Denne gangen har de videreutviklet sin modell IE2, denne kalles nå Soundtrue.

Jeg byttet med glede ut mine IE2 med Soundtrue modellen. De skal sies at Bose sine IE2 var i min mening ett av de bedre in ear hodetelefonene på markedet når jeg kjøpte disse for ett år siden. Grunnlaget for dette var at de var gode på lyd, men også fordi de var in ear som ikke lukket seg i øregangen. Det vil si de ligger i øret på en komfortable måte med det Bose kaller Stayhear, en gummi vinge som holder pluggen på plass i øret.

Den nye modellen har noe forbedret lydkvalitet, den virker mer åpen, men har alikevel beholdt den litt «feite» bassen som Bose har i sin lydsignatur. Dette gjør at vi kan sitte og bruke disse i mange timer uten å føle på lyttetrettheten.

Endret plugg

I tillegg virker det som ledningene har fått ett lite ekstra løft i kvaliteten, det eneste jeg kan utsette på dette er bytte av pluggen til musikk enheten, som regel mobilen. Pluggen er nå byttet ut fra en liggende til stående plugg, dette gjør at den står opp i lommen ved lytting fra mobil om man har den i lommen. Jeg stiller derfor noe spørsmål ved holdbarheten på denne, den har selvsagt fungert godt under testperioden og har ikke budt på noen problemer.

Konklusjon

Med denne in ear øretelefonene har Bose igjen truffet meg i sin målgruppe når det gjelder lydkvalitet og komfort. Jeg gleder meg til mange flere timer med dette settet fremover. Til den nette prisen av 1099,- kan jeg trygt anbefale dette settet som et godt alternativ til dere som setter pris på god lyd og ønsker ett headsett som gir deg mange behagelige timer med favorittmusikken på øret.

Terning_5_Mobizmag.noDe kommer i sort, hvit og rød, og du finner dem også i en sportsvariant som vi ikke har testet.

Positivt 🙂

  • God lyd
  • God komfort
  • Hyggelig pris, mye for pengene

 

Negativt 🙁

  • Beholdt designet på mini jack fra forrige modell

Legg igjen en kommentar