TEST: Voombox Travel

Voombox travel din neste lille høyttaler for skog og mark

I juni 2013 testet vi Divoom’s minste bluetooth høyttaler her i redaksjonen, det var en fin liten sak. Denne gangen fikk vi gleden av bekjentskapet med en litt større og kraftigere plugg fra Divoom som har mer å by på, på alle måter. Rett ut av esken la vi merke til et friskt design på den lille høyttaleren med sine to høyttalere, men også at den hadde en hendig hekte krok øverst, denne høyttaleren var klar for turen ut av huset.

Den er ikke stor med sine 90 mm i diameter og 45 mm tykk og 295 g men god lyd den kan den by på.

Lyden

Her var ikke forventningene de helt store, jo selvfølgelig har det kommet mange små høyttalere på markedet de siste årene, men kvaliteten har vært blandet. Det skal sies at Voombox skuffer ikke. Med sine to høyttalere, en på hver side er den klar for å spille høyt og med en behagelig tone. Den er også åpen for flere bruksområder, både liggende på ett bord eller hengende etter kroken som er montert på høyttaleren.

Den fungerer i mine ører best liggende, da den gir den lille ekstra bass effekten. Men klart den byr også på god lyd hengende i en sekk eller lignende på turen til fjells. Høyttaleren er ment for utebruk da den er vannresistent og tåler en «trøkk». I testen ble det brukt spotify fra mobil, en Sony z2 som ga oss en god lytteopplevelse tatt pris og størrelse i betraktning.

I bruk

Den er liten, god lyd og en fin praktisk kompanjong på tur. I esken følger det med en mini usb ladekabel, det lille ekstra er at den også har en mini jack for å kunne koble den rett til lydkilden uten bluetooth om dette er ønskelig. F.eks en pc. Den er utsmykket med fire knapper i en praktisk myk ring rundt høyttaleren som også beskytter den mot støt og slag. Disse knappene kan du styre lyden og ned, men også skifte sang på enheten du henter musikk fra ved å holde knappene nede ett par sekunder.

Den har en innebygd mikrofon, men denne som andre enheter vil det være best å bruke telefonens egen mikrofon for samtale da mikrofonen ikke er kraftig nok til å fange opp stemmen på lengre avstander.

Konklusjon

Som i 2013 har Divoom klart å knekke koden for hva som fungerer av små høyttalere, men denne gangen en videreutviklet variant med bedre lyd og som tåler å være med på turen i skog og mark. Til den nette prisen av kr 329 vil vi ikke ha noe å utsette på lydkvaliteten eller andre kvaliteter ved denne høyttaleren. Ønsker du en høyttaler du kan ta med deg overalt, kan denne trygt anbefales, og på kjøpet får du med god lyd i forhold til størrelsen.

Terning_5_Mobizmag.no

Positivt 🙂

  • God lyd
  • Tåler en trøkk
  • Ladekabel med mini jack
  • 6 timer spilletid                                                                                              

Negativt 🙁

  • Til prisen, ingen ting

Legg igjen en kommentar