Første Lumia uten Nokia

Microsoft har lansert smarttelefonene Lumia 535 and Lumia 535 Dual SIM, De første Lumia-modellene uten den velkjente Nokia logoen på.

Telefonen kommer med Windows Phone 8.1 og programvarepakken Lumia Denim, men uten Nokia’s berømte kamerateknologi, Pureview.

Skjermen har oppløsningen 960×540 piksler fordelt over en 16:9 skjerm på fem tommer. Prosessoren er en Qualcom Snapdragon 200, og du får med 1GB RAM, 8GB lagring og støtte for opptil 128 GB MicroSD minnekort. Vi snakker altså om en telefon som kommer til å havne i billig-segmentet.

−Lumia 535 kommer med vårt «5x5x5»-alternativ. Innovasjon skal være tilgjengelig for alle, og vi gjør gjennom å tilby de aller beste integrerte Microsoft-tjenestene gratis og out-of-the-box, et 5mpx vidvinkel front kamera og en 5 tommers qHD-skjerm – til en rimelig pris, sier Jo Harlow, Corporate Vice President for telefoner i Microsoft.

Kommer ikke til Norge med det første

Siden dette er en «Low End» modell er det kanskje ingen overraskelse at Norge ikke er ett fokusområde for denne mobilen. Lumia 535 og Lumia 535 Dual SIM vil begynne å rulle ut i november i Kina, Hong Kong og Bangladesh, samt ytterligere land i løpet av de kommende månedene. Noen salgsstart eller pris for Norge er ikke opplyst.

Lumia 535 og Lumia 535 Dual SIM vil bli tilgjengelig i grønn, orange, hvit, mørkegrå, cyan og sort.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com