TEST: Bose Soundtouch 20

Med denne høytaleren kan du lytte til webradio, Spotify, Deezer, musikksamlingen din og mer… og det finnes en app!

SoundTouch serien til Bose er på en måte deres forsøk på å konkurere med Sonos, og det lykkes de ganske bra med. SoundTouch 20 og SoundTouch 30 kan parres opp slik at musikken spilles på tvers av flere høytalere om du plasserer dem rundt omkring i huset ditt.

Vi har desverre kun fått en til test, så vi fikk ikke testet dette.

Klart det er en app

BoseSoundtouch app for AndroidBose har laget en lekker liten app for Android og iOS for administrasjon og styring av høytaleren. Det følger også med en liten hendig fjernkontroll, men for å administrere favoritter, WiFi oppsett og lignende må du faktisk bruke app’en. Du får ikke høytaleren på nett engang uten å bruke app’en.

Med app’en kan du lett søke mellom 20.000 radiostasjoner og legge til som favoritter. Du kan også legge til album og spillelister fra musikkbiblioteket ditt i iTunes, Windows Media Player, NAS, Spotify eller Deezer.

Nå i disse juletider er det veldig kjekt å ha min favoritt julemusikk-spilleliste fra Deezer på ett hurtigvalg for eksempel.

Det er også en AUX inngang hvis man vil koble til andre lydkilder som TV eller lignende.

Bose har i alle år vært veldig iOS fokusert så vi er imponert over at app’en til Android er like god som iOS versjonen, men likevel er vi noe skuffet over at det ikke finnes noen app for de som sverger til Windows Phone.

Lydkvalitet

Bose har et lydbilde som er elsket og hatet. HiFi entusiaster skyr ofte Bose, mens mange andre sverger til den lett fargede Bose-lyden. Her får du en varm klang med kraftig bass. Soundtouch 20 følger denne tradisjonen. Vi liker det!

Konklusjon

Bose Soundtouch 20 får du fra kroner 3.300,-, og ønsker du litt kraftigere lyd så finnes den litt større varianten Soundtouch 30 til kroner 5.800,-. Dette er ikke billige høytalere, men Bose har heller aldri satset på å være billig. Her får du gjennomført kvalitet i god Bose stil.

Vi savner dog muligheten til å søke opp og spille av podkaster, det har mange av konkurrentene støtte for.

Positivt 🙂

  • Enkel i bruk
  • Meget god lyd
  • Kan parres med flere høytalere

Negativt 🙁

  • Ingen Windows Phone app
  • Ingen støtte for WiMP
  • Ingen Podcast-søk

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com