Gjør julebordet mer sosialt

Er du lei av sosiale medier uten mål og mening? Da er kanskje disse to app’ene noe for deg.

Vivino er en etterhvert ganske kjent tjeneste. Du finner en god vin, tar bilde av den, gir den karakter og kanskje en kommentar, også deler du med venner og kjente på Vivino nettverket. Rett og slett ett sosialt nettverk dedikert til deling av erfaringer med vin.

Du får opp hva vinen passer til, gjennomsnittlig pris, sammenligning av årganger, hva andre syntes om vinen og annen (u)nyttig informasjon.

Øl er den nye vinen

Julebordsesongen er over oss og i år er det mer populært enn noen gang å prøve ut forskjellige mikrobryggerier som brygger øl, så hvorfor ikke dele dine erfaringer på ett sosialt nettverk dedikert til øl?

Mens Vivino tjenesten har begynt å bli relativt kjent, så er kanskje Untappd ett mer ukjent alternativ for de fleste. Untappd bygger på mye av samme prinsippet som Vivino, men har i tillegg en mer sosial profil der du samler på merker, litt alla Foursquare. Du kan også finne pub’er og øl-utsalg i nærheten og se hvor dine venner er når de drikker øl.

Last ned Vivino

Google Play
iTunes App Store
Windows Phone Store

Last ned Untappd

Google Play
iTunes App Store
Windows Phone Store

NB: Redaksjonen oppfordrer selvfølgelig ikke til uforsvarlig alkoholforbruk.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com