TEST: Momentum In-Ear

Årets første dings på testbenken er noen lekre hodetelefoner fra Sennheiser, men fortjener de å bære Momentum-navnet?

Sennheiser har funnet mange priser og tester med sine Momentum hodetelefoner. Dette er deres første ørepropper som bærer samme navn. Det setter ett visst forventningsnivå.

Førsteinntrykket er bra, øreproppene er kontruert i polykarbonat og rustfritt stål. De kommer i en fargemodell, svart/rød. Rødfargen er mørk og fin, så disse passer like godt til dress som til kjole.

MOMENTUM In-Ear har in-line fjernkontroll med tre knapper med integrert mikrofon til å styre musikk og telefonsamtaler, men du må være litt obs når du kjøper dem. De finnes nemlig i to modeller, en for iOS og en for Android/Windows. Skulle du ende opp med feil variant, så vil ikke volumknappene på fjernkontrollen virke.

Øreproppene kommer i ett meget solid etui med forskjellige putestørrelse, og vi hadde ingen problemer med å finne en størrelse som passet godt i øret. Designet på proppene gjør dog at det føles og ser litt som om de skal dette ut av ørene, men de sitter godt.

God lyd til prisen

Du får disse øreproppene til rundt 800 kroner, for den prisen får du ganske god lydkvalitet. Det er ett klart lydbilde med en varm og fin bass.

Vi hadde dog kanskje forventet ett litt mer levende lydbilde og litt mer bass fra Sennheiser når de putter Momentum logoen på, men til prisen har vi egentlig ingenting å utsette på lyden. Vi håper kanskje på en dyrere oppfølger med litt mer «futt» i lydbildet.

Konklusjon

Ledningen er av den gamle runde sorten som krøller seg i lomma, men på den positive siden så får du her ingen «ledningstøy» som du ofte får av flate kabler. Lydbildet er absolutt godkjent til prisen, så ønsker du noen ørepropper som ser ekslusive ut til en akseptabel pris kan vi anbefale Sennheiser Momentum In-Ear.
Terning_5_Mobizmag.no
Positivt 🙂
– Fin lyd
– Pent design
– Plugg med bøy

Negativt 🙁
– Ledningene krøller seg

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com