Snorre Corneliussen til Ericsson

Snorre Corneliussen (42) tiltrer som Head of Operations innen Product Area Network Functions i forretningsenheten Cloud & IP i Ericsson fra 2. februar 2015

Corneliussen kommer fra stilling som leder for teknologistrategi i Telenor Norge. Han har tidligere hatt en rekke andre posisjoner i Telenor, blant annet nordisk teknologidirektør (CTO) og flere konsernstillinger innen både marked og teknologi i Norge og utenlands.

Karrieren startet i Ericsson, der han i perioden 1996-2001 blant annet jobbet som researcher, designer og systemsjef før han ble global produktsjef for IP multimedia-servere.

Corneliussen har blant annet en Executive Master of Business Administration fra Norges Handelshøyskole og en Master of Science innen telekom og elektronikk fra NTH (nå NTNU). Han har også en Bachelor of Science i informatikk fra Oslo Ingeniørhøgskole (nå HIOA), og tilleggsutdannelse fra Harvard Business School og Universitetet i Oslo.
– Snorre har svært relevant kompetanse og ledererfaring innenfor flere av Ericssons kjerneområder. Kunnskap om teknologi, strategi og marked gjør at han vil spille en viktig rolle i videreutviklingen av Ericssons viktige satsing på nettskyen og IP, og vi er glade for å ha ham ombord, sier Aksel Aanensen, administrerende direktør for Ericsson i Norge.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com