Dagens App: Nokia Z Launcher

Lei av en treg og tungvindt Android telefon? Med noen enkle grep kan du gjøre den til en lynrask og enkel Nokia.

Etter at Microsoft offisielt tok over Nokia sin mobildivisjon har den gjenværende programvaredivisjonen jobbet hardt med blant annet å portere HERE porteføljen til Android. De har også laget en såkalt «launcher» for Android som følger en helt annen filosofi enn typiske Android launchere.

Her får du ingen fancy widgets og nesten ingen tilpasningsmuligheter. Til gjengjeld får du et svært enkelt og raskt brukergrensesnitt som lar deg skrive de første bokstavene i app’en eller kontakten du er på jakt etter, også dukker den opp.

Z Launcher analyserer også hvilke apper og kontakter du bruker ofte og når på døgnet du bruker den, og prøver så på magisk vis å vise deg de mest relevante til enhver tid. Det fungerer overraskende bra

Øverst på startsiden din får du opptil fire ting som dukker opp automatisk:

  • Klokka
  • Neste avtale i kalenderen
  • Musikkstyring når du spiller musikk
  • Værvarsel for stedet du befinner deg på

Video

Last ned

I skrivende stund er ikke Nokia Z Launcher tilgjengelig for norske brukere i Google Play, men du kan laste den ned direkte fra Nokia Z launcher sin nettside.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com