Huawei blir hovedsponsor for Vålerenga

Huawei har avtalt en partneravtale med Vålerenga

Partneravtalen med Vålerenga er den første av sitt slag for Huawei i Norden, og sammen skal man gjennom strategisk samarbeid styrke hverandres merkevarer

Huawei Technologies Norge AS kunngjorde i dag etableringen av et strategisk samarbeid med Vålerenga Fotball AS, og vil bli offisiell partner og hovedsponsor for fotballklubben.

Partnerskapet blir et samarbeid mellom de to varemerkene og skal følge opp Huaweis vellykkede samarbeid med andre ledende klubber som AC Milan, Ajax, Arsenal, Atletico Madrid, Borussia Dortmund og Paris-Saint Germain (PSG).

-Huawei ser frem til et godt samarbeid med Vålerenga. Som en av de ledende fotballklubbene i Skandinavia, er klubben kjent for sin sterke markedsposisjon både på og utenfor banen. Huawei ser på Vålerenga som en perfekt match til vår merkevare. Huawei har utfordret markedet og fått en ledende posisjon i den globale IKT-bransjen ved å tilby innovative og spennende løsninger til våre kunder på samme måte som Vålerenga har tiltrukket seg fans og støttespillere over hele Norge, sier Eric Zhang, administrerende direktør i Huawei Technologies Norge AS.

Huawei blir en offisiell partner for smarttelefoner for Vålerenga Fotball AS. Logoen til Huawei vil vises på A-lagets drakter, samt få god synlighet under kamper. Huawei vil også ta en aktiv rolle i klubbens samfunnsaktiviteter og skal bl.a være med å arrangere fotballcup for barn.

-Vi ønsker Huawei velkommen til Vålerenga som en offisiell partner. Dette er den første avtalen vi har inngått med en merkevare som er på topp 100-listen for globale merkevarer. Huawei er ledende innenfor informasjons- og kommunikasjonsteknologi, og vi er beæret over å være en del av veksten og utviklingen selskapet har i en voksende virksomhet og merkevaresatsing, sier administrerende direktør Stig-Ove Sandnes i Vålerenga Fotball AS.

-Gjennom vårt samarbeid med Vålerenga kan vi fortsette å tilby innovative løsninger og ytterligere styrke vår posisjon i det norske markedet. Samtidig kan vi sammen med Vålerenga fortsette å underholde norske fotballsupportere i årene som kommer, sier Eric Zhang.

Samarbeidet mellom Huawei og Vålerenga vil omfatte innhold og tilstedeværelse, eksklusive tilbud og merkevarebygging under Vålerengas kamper, samt gjennom klubbens digitale og sosiale medieplattformer. Avtalen har en varighet på to år, med opsjon på forlengelse.

 

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com