TEST: AKG Y50

Med Y-serien går AKG for ungdommen, men de går ikke på kompromiss med sitt annerkjente lydbilde.

Den mest prangende modellen i Y-serien heter Y50. Dette er ett sett lukkede on ear-hodetelefoner med mikrofon på ledningen som fungerer med alle mobiltelefoner. Drivelementene er 40 mm store og leverer den velkjente AKG-lyden med klare diskanter og herlig respons i bassen.

Kabelen, som er 1,2 meter lang med gullbelagt stereokontakt, kan løsnes fra hodetelefonene og har en 90 graders bøy slik at den ikke knekkes i lomma. Mer tekniske detaljer:

  • Frekvensomfang 16-24000 Hz
  • Impedans 32 Ohm
  • Følsomhet 115 dB SPL/V

Hodetelefonene er veldig lette, har fleksible justeringsmuligheter og har noen av de mest behagelige putene vi noen gang har prøvd. De er rett og slett konstruert for at du knapt skal merke at du har de på.

Slående utseende

AKG_Y50
Hodetelefonene får du i gul, rød, blå eller sort med storte hvite AKG bokstaver som levner liten tvil om produsentnavnet. Om du ikke skulle føle for å skille deg ut på bussen, så kjøper du de svarte, da er også teksten svart og de er ganske anonyme.

Konklusjon

Disse fargesprakende og lette hodetelefonene levner liten tvil om hvem som har produsert dem. De sitter perfekt på hodet og lydbildet er intet annet enn imponerende når du ser prislappen ligger på rundt 800 kroner.
Terning_5_Mobizmag.no

Positivt 🙂
– God lyd
– Lette og behagelige
– Fungerer til alle mobiler

Negativt 🙁
– Litt tungdrevne
– Øreputene kan bli litt varme

En kommentar om “TEST: AKG Y50

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com