Link Mobility kjøper Cool Group

Link Mobility Group ASA har inngått avtale om å kjøpe Cool Group ApS, en av Danmarks største leverandører av B2B mobilkommunikasjon.

Link Mobility Group ASA kjøper alle aksjene i Cool Group ApS med datterselskaper fra Sundahl ApS. Cool Group ApS eier 100 prosent av datterselskapene CoolSMS A/S, CoolTEL ApS og CoolSystems ApS.

Cool Group er en av Danmarks største B2B leverandører av mobil kommunikasjon gjennom SMS. I tillegg til å være en ledende SMS aggregator kan Cool gruppen gjennom sin operatørstatus, overføre SMS-trafikk direkte inn i andre danske operatørnettverk. Dette gir en unik posisjon i markedet fra et økonomisk syn på grunn av regulatoriske rettigheter, men vil også ved å være i stand til å gi kundene den høyeste leveringssikkerhet.

Cool Group har i løpet av de siste årene hatt en solid vekst, målt i både omsetning og resultat. I 2014 hadde Cool Group en omsetning på MDKK 41,4 og EBITDA på MDKK 12,6.

Cool Groups hovedkontor er i Kolding, Danmark. Selskapene i Cool Group har totalt 11 ansatte. Grunnleggeren av Cool Group og eier av Sundahl ApS, Søren Aarselv Sundahl, går inn i stillingen som COO i LINK.

LINK er Norge største leverandør av B2B mobiltjenester, og har betydelig virksomhet i Sverige og i Baltikum. Gjennom oppkjøpet av Cool Group, vil LINK være den største leverandøren av mobile B2B meldinger i de skandinaviske og baltiske markedene, og vil være godt posisjonert for ytterligere utvidelser i det raskt voksende europeiske markedet for mobile tjenester, inkludert mobilmeldinger, mobil betaling og mobile søk .

Ved å kombinere LINK og Cool konsernets brede spekter av mobile tjenester, operasjonelle ressurser, teknologi, forretningsmodeller og dyktige medarbeidere, vil LINK kunne bli en komplett leverandør av mobile løsninger for sine mer enn 6.000 kunder, NGO og offentlig service partnere.

Gjennomføring av transaksjonen forutsetter godkjennelse av styret i LINK og Sundahl ApS.

Transaksjonen ventes å gjennomføres den 30. juni innen 2015.

Bildet viser finansdirektør Siw Ødegaard.

Legg igjen en kommentar

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com